Izvor: Beta, 10.Maj.2022, 16:26

Prekršajna prijava zbog ispuštanja otpadnih voda u Rašku

Zbog nedavnog zagadjivanja reke Raške Odeljenje za inspekcijske poslove dostavilo je Prekršajnom sudu prijavu protiv kompanije "Ukras" i njenog direktora, objavio je danas Radio "Sto plus".Prijava je napisana posle inspekcijskog nadzora pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak ispuštanja otpadne vode na obalu i u korito Raške posle pranja kaniona-mešalice za beton s logom te kompanije.Po primerku prijave od 6. maja, komunalni inspektor je od Prekršajnog suda tražio da se "Ukras" i odgovorno lice "proglase krivim i da im se izreknu maksimalne novčane kazne".U Prekršajnom sudu je potvrdjeno da je primljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i da je prosledjen sudiji.Komunalni inspektori lokalne samouprave Novog Pazara podneli su prošle godine pet, a ove godine sedam prekršajnih prijava protiv kompanija, odgovornih lica u njima i fizičkih lica zbog bacanja otpada i zagadjivanja reka.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prekršajna prijava zbog ispuštanja otpadnih voda u Rašku

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2022

Zbog nedavnog zagađivanja reke Raške Odeljenje za inspekcijske poslove dostavilo je Prekršajnom sudu prijavu protiv kompanije "Ukras" i njenog direktora, objavio je danas Radio "Sto plus".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.