Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023, 13:23

PREDSEDNIK SUTRA U RAŠKOM OKRUGU Vučić će obići Novi Pazar, selo Pavlicu i Kraljevo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Novi Pazar i Kraljevo u okviru obilaska Raškog okruga. Kako je najavljeno iz Predsedništva, Vučić će u 15 časova u Novom Pazaru prisustvovati obeležavanju početka radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice u tom gradu a u 16.30 časova u selu Pavlica kod Raške, obići će seosko-turističko domaćinstvo „Toplina […] The post PREDSEDNIK SUTRA U RAŠKOM OKRUGU Vučić će obići Novi Pazar, selo Pavlicu i Kraljevo! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas u Raškom okrugu: Obilazi radove na bolnici u Novom Pazaru, obraća se građanima Kraljeva i Valjeva

Izvor: B92, 30.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Raški okrug, a uživo prenos pratite na TV Prva i B92.

Nastavak na B92...

Vučić u poseti Raškom okrugu: Od obilaska radova u Novom Pazaru do sportskog centra “Ibar”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Mar.2023, 09:31

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ide u posetu Raškom okrugu gde ga čekaju aktivnosti tokom dana. Pres služba predsednika obelodanila je gde će sve ići, a počeće u 15 sati sa obilaskom radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice “Novi Pazar”. Potom se sat i po kasnije...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.