PAKLENI UDAR NA SRBIJU: Tači sa Ugljaninom dogovorio otimanje RAŠKE OBLASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLENI UDAR NA SRBIJU: Tači sa Ugljaninom dogovorio otimanje RAŠKE OBLASTI

Sporazum Zmije i Sulje

Hašim Tači mnogo očekuje od puta u Brisel, ali kako stvari stoje, i Sulejman Ugljanin se raduje tom putu.

Pročitajte i:

Mediji navode da iza priče o tome da bi "Kosovu u slučaju podele trebalo da pripadnu Sandžak (Raška oblast) i jug Srbije", stoji sporazum Ugljanina i Tačija.

- Tači je obećao svom prijatelju Ugljaninu da bi u nekom budućem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekrajanju granica on trebalo da vlada Raškom, i to kao "kosovskom pokrajinom" - navodi izvor.

I sam Tači je pred put u Brisel najavio da će se tamo razgovarati o granicama.

Povodom navoda da će se u Briselu razgovarati o granicama, oglasio se i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM.

- To što Tači govori jasno pokazuje da neki zamišljaju da će biti dovoljno da dovedu delegaciju Srbije i predsednika Vučića za sto u Briselu i da dobiju sve. Ali ne treba da računaju na to, jer se to neće dogoditi - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.