Od sutra potpuna obustava saobraćaja na putu Novi Pazar – Raška

Izvor: SandzakPress.net, 16.Maj.2023, 17:31

Od sutra potpuna obustava saobraćaja na putu Novi Pazar – Raška

Zbog radova na deonici Novi Pazar – Raška od sutra će saobraćaj između dva grada biti preusmeren na stari put Novi Pazar – Raška, obaveštavaju nadležni iz preduzeća za puteve Novi Pazar – put. Podsećaju vozače da su dužni poštovati postavljenu saobraćajnu signalizaciju. Deonicom novog puta, na kojoj se izvode radovi, mogu saobraćati samo građani koji stanuju, ili rade na adresi koja se u tom delu nalazi, pod uslovom da imaju propusnicu za nesmetan prolazak. Propusnice se mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << preuzeti u prostorijama upravne zgrade preduzeća Novi Pazar – put radnim danima od 7 ujutru do 15 časova. The post Od sutra potpuna obustava saobraćaja na putu Novi Pazar – Raška appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Od Novog Pazara do Raške uz posebnu propisnicu

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 12:22

Na deonici puta Novi Pazar - Raška počinje se sa izvođenjem radova, stoga će saobraćaj između ova dva grada biti preusmeren na stari put Novi Pazar – Raška.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.