NEZGODA U ZAO ČAS: Survao se kamion na putu Kopaonik-Raška, povređenog izvukli pripadnici GSS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 14:07

NEZGODA U ZAO ČAS: Survao se kamion na putu Kopaonik-Raška, povređenog izvukli pripadnici GSS (VIDEO)

Na lice mesta upućena je ekipa Hitne pomoći iz Raške.

Na putu Kopaonik - Raška kod Vikend naselja sinoć se kamion survao niz liticu i završio u provaliji dubokoj 30 metara, a u akciji spasavanja teško povređene osobe učestvovali su pripadnici Gorske službe spasavanja, vatrogasci i Hitna pomoć, saopšteno je iz GSS Kopaonik.

Kamion-mikser sleteo je sa puta sinoć oko 21.26 časova, a spasioci iz Gorske službe spasavanja, kao i vatrogasci iz stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kopaonik odmah su krenuli na mesto nesreće, rekao je Stefan Jovanović iz GSS Kopaonik, koji je učestvovao u akciji spasavanja.

Spasioci su uspeli da se spuste do mesta gde se kamion zaustavio, a vatrogasci su isekli potpuno smrskanu kabinu kamiona i izvukli teško povređenog vozača srednjih godina kome su pripadnici GSS na licu mesta ukazali prvu pomoć.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

On je potom prevezen kolima Hitne pomoći u najbližu bolnicu. Akcija spasavanja trajala je gotovo tri sata.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.