NAPREDAK ODGOVORIO NA SAOPŠTENJE PAZARA: Ipak, nije sve kako se čini...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 18:40

NAPREDAK ODGOVORIO NA SAOPŠTENJE PAZARA: Ipak, nije sve kako se čini...

Konačno nešto lepo u srpskom fudbalu.

Proteklog vikenda Napredak je u okviru Superlige Srbije savladao Novi Pazar rezultatom 3:1. Ubrzo posle utakmice oglasio se tim iz Raške oblaste, a sada je i Napredak izašao u javost sa zvaničnim saopštenjem.

Ipak, nije sve kako zvuči. Pazarci su čestitali doamćem timu na zasluženoj pobedi, a sada se Napredak zahvalio Novom Pazaru na fer i korektnoj igri, kao i na tom saopštenju izdatom posle utakmice.

- Dragi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Novi Pazar, Fudbalski klub Napredak želi javno da vam izrazi zahvalnost na viteškom i sportskom ponašanju, pre, za vreme i posle odigrane utakmice 22. kola Mocartbet Super lige Srbije koja je u nedelju 25. februara odigrana u Kruševcu.

I pored nekih upitnih situacija koje bi zlonamernici iskoristili da još jednom naruže svaku sportsku priredbu i svaki prijateljski odnos, Fudbalski klub Novi Pazar je pokazao svoju veličinu, sportski odreagovao, i dao pravi primer svim ostalim klubovima da samo častan odnos prema protivniku i viteška borba na terenu čine jedan klub velikim.

U ime Fudbalskog kluba Napredak i svih gledalaca koji su u nedelju u Kruševcu prisustvovali veličanstvenoj borbi dva velika kluba hvala vam što ste nam svima održali čas lepog ponašanja.

Čast nam je što ste naši sportski prijatelji - stoji su saopštenju Napretka iz Kruševca.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.