Mališana po vratu udarila greda: Lelek mlađe sestre odzvanja kućom

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jul.2023, 13:03

Mališana po vratu udarila greda: Lelek mlađe sestre odzvanja kućom

Sedmogodišnji S.Š. smrtno je stradao u ponedeljak uveče u naselju Raška u Vranju kada ga je u predelu vrata i potiljka udarila greda za krov, po kojoj je skakao. On se sa ostalom decom iz ulice igrao na gredama koje su bile spremljene za krov kuće njihovog komšije. Mališan je iz Surdulice sa majkom, braćom i setrom došao kod babe i dede  u Vranje u goste. Komšinica pred čijom se kućom desila nesreća kaže da je bila šokirana kada je izašla na ulicu. - Samo smo čuli da je nešto pukolo, istrčali smo i videla sam dečaka...
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DECA NE MOGU DA SE SMIRE, PLAČU, TRAŽE GA" Majka dečaka (7) kojeg su ubile grede skrhana, komšije tvrde: "Opominjali smo ih da se ne igraju tu, greda mu je pala na vrat"

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

"Ne mogu decu da smirim, plaču, traže ga. Kako ćemo bez njega", u suzama govori Snežana Memetović, majka sedmogodišnjeg S.Š. koji je nastradao u ponedeljak uveče u naselju Raška u Vranju kada se na njega srušila greda po kojoj je skakao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.