Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 09:06

LUDI TIKET (-), sreda, 1.609.624 dinara: Šangajska koska

Igrač iz Raške posle pada na 12. paru kući nosi 20.000 dinara utehe

Kao kost u grlu, Šangaj SIPG zastao zapao je igraču iz Raške. Bio je to jedan od 12 odigranih parova, a tiket je pao na UG4+ igri! Zbilja šteta, jer ovo je igrački mogla da bude zbilja uspešna parada igra, budući da je na tiketu sve bilo jako. Kao što vidite, došli su kečevi Sportinga, Dinamo Bukurešta, te 3+ Mančester Junajteda s Lesterom. Zaista vrlo jako, da bi tiket završio u korpi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za stari papir.

Umesto toga, MOZZART interveniše isplatom benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”. U ovom slučaju, na uplatno-isplatnom mestu u Raškoj isplaćeno je 20.000 dinara. To je zaista lepa suma s obzirom da je na tiket uloženo 200 dinara. Kako bilo, mi čestitamo, jer ovaj tiket zaslužuje aplauz iako je roba s greškom koja je uz malo sreće mogla da bude podvig bez presedana.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.