Kraljevo: Hapšenje zbog ubistva u pokušaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2021, 21:18

Kraljevo: Hapšenje zbog ubistva u pokušaju

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški rasvetljeno je krivično delo ubistvo u pokušaju i zbog osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo uhapšen je A.M. (1992) iz Beograda, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sumnja se da je A.M. u petak, ispred ugostiteljskog objekta na Kopaoniku, nožem naneo teške telesne povrede tridesetšestogodišnjem sugrađaninu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prevezen u Kliničko-bolnički centar Srbije u Beogradu, saopštio je MUP.

A.M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen mladić koji je na Kopaoniku izbo muškarca nožem

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2021

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški rasvetljeno je krivično delo ubistvo u pokušaju i zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo uhapšen je A.M. (1992) iz Beograda, saopštio je MUP Kraljevo.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.