Jeftinije skijanje na Kopaoniku i Babinom zubu

Izvor: juGmedia, 29.Mar.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije skijanje na Kopaoniku i Babinom zubu

NIŠ – Od ponedeljka, 1. aprila, na Kopaoniku pojeftiniće ski karte za 20 odsto, s tim što će ce za stanovnike Niša, Kragujevca, Kraljeva, Kruševca, Aleksandrovca, Novog Pazara, Leposavića, Raške i Brusa, u okviru akcije „Skijaliste u komšiluku“,  radnim danima važiti dodatni popust od 15 odsto.

Za sve koji do 8. aprila dođu da skijaju na Kopaoniku, radiće zičare Karaman, Marine vode, Mali karaman 4, Karaman greben, Pančićev vrh, Duboka 1, Duboka >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 2, Krst, Malo jezero, Mašinac i ski vrtić.

Od 8. aprila postojeći popust biće uvećantako da će lokalno stanovništvo  imati 65 odsto popusta pri kupovini ski karte, a svi ostali turisti 50 odsto. Nakon 8. aprila na Kopaoniku će moći će da se skija na stazama Karaman greben, Pančić i Duboka 2.

Od 1.aprila, na Staroj planini cene ski karata bice 50 odsto niže. U ovom ski centru i dalje traje akcija „Skijalište u komsiluku“ u kojoj lokalno stanovništvo ima radnim danima 15 odsto popusta na cenu ski karata, pa ukupan popust za njih iznosi 65 odsto.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Raška,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.