Grošničani se pojačavaju za stabilnog zonaša

Izvor: KGsport.info, 16.Jul.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grošničani se pojačavaju za stabilnog zonaša

Fudbaleri Vodojaže prvi su počeli pripreme za novu sezonu od koje dosta očekuju

Prozivkom i prvim treningom fudbaleri Vodojaže započeli su pripreme za narednu sezonu u novoformiranoj Šumadijsko-raškoj zoni. Prozivka je obavljena i u Sušici, koja od utorka nastavlja sa radom na terenu, a Šumadija 1903 zakazala je prvo okupljanje igrača, posle ispadanja iz Srpske lige, za sutra popodne.
Na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << način počinju pripreme kragujevačkih zonaša. Prvi su se okupili fudbaleri Sušice danas pre podne na sastanku sa članovima uprave i stručnog štaba. Bilo je razloga da se ozbiljnije porazgovara o planovima ovog kluba, jer se dve prethodne sezone Sušica grčevito borila za status zonaša, koji je sačuvan kroz baraž. U toku su razgovori sa igračima, koji bi eventualno pojačali ekipu trenera Predraga Stojanovića, o čemu će se više znati u toku naredne nedelje.
Treneru Vodojaže Dragoslavu Ristoviću na današnjoj prozivci javilo se 20 igrača. Samo dva igrača iz prethodne sezone, zbog odmora, nisu se se pojavili na prvom treningu.
Niko nije najavio odlazak iz kluba od igrača koji su izneli proteklu sezonu, u kojoj smo ubedljivo osvojili prvo mesto u Prvoj gradskoj ligi i obezbedili povratak u zonu. Međutim, na prvom treningu imali smo nekoliko novih igrača sa kojima želimo da pojačamo naš sastav u narednoj sezoni. Sa njima bićemo mnogo jači, jer nam je želja da postanemo stabilan zonaš i plasiramo u gornji deo tabele – očekuje trener Vodojaže Ristović.
Grošničani su dogovorili i nekoliko prijateljskih susreta, koji počinju sa Šumadijom iz Toponice naredne nedelje (22. jula), zatim se nastavljaju sa Radničkim 1923 (26. jula), Slavijom (29. jula)…
Pripreme Šumadije 1903, kako je planirano, krenuće sutra, kada će se znati i ko će voditi „remontovanu“ ekipu sa klupe i sa kojim igračima će ovaj klub moći da raspolaže.
U četvrtom kragujevačkom zonašu Slaviji još se obavljaju razgovori sa igračima iz prethodne sezone koji ostaju i koji će eventualno doći, pa se očekuje da će se tek u toku naredne nedelje utvrditi i program priprema ovog kluba za narednu sezonu.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.