Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Novi Pazar kupio objekte TK Raška, cena šest puta veća od početne

Grad Novi Pazar je danas na javnom nadmetanju za 85 miliona dinara kupio postrojenje za preradu otpadnih voda, kotlarnicuu i još nekoliko pomoćnih objekata Tekstilnog kombinata "Raška" u stečaju, saznaje Radio Sto plus.

Pored lokalne samouprave, na licitaciji je učestvovao i Novopazarac Amer Hadžifejzović, pa je početna cena od 15,2 miliona dinara tokom nadmetanja gotovo ušestostručena.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << toga, grad će za kupovinu sada morati da plati dva i po puta više od procenjene vrednosti objekata.

Ti objekti su na parcelama gde je predviđena izgradnju toplane na biomasu.

Ukupna cena izgradnje toplane na biomasu i toplovoda u Novom Pazaru je 3,6 miliona evra.

Ranije je najavljeno da bi izgradnja mogla početi u proleće 2019. godine, a toplana bi mogla da proradi već najesen, s početkom grejne sezone.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Grad kupio objekte TK “Raška”, cijena šest puta veća od početne

Izvor: SandzakPress.net, 03.Dec.2018

Grad Novi Pazar kupio je danas na javnom nadmetanju fabriku za preradu otpadnih voda, kotlaru i još nekoliko pomoćnih objekata Tekstilnog kombinata “Raška” u stečaju za 85 miliona dinara, saznaje radio Sto plus. Pored lokalne samouprave, na licitaciji je učestvovao i Novopazarac Amer Hadžifejzović...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.