Dijelovi Novog Pazara pod vodom, bujica nosi sve pred sobom

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2023, 20:31

Dijelovi Novog Pazara pod vodom, bujica nosi sve pred sobom

Zbog obilnih padavina proteklih nedjelja, rijeke na teritoriji Novog Pazara svakodnevno su pretile izlivanjem. Nakon velike količine kiše koja je pala u toku dana, trenutno je blokiran put ka Trnavi. Rijeke Trnavica i Jošanica su se izlile u naselju Ćerimidžinica danas oko 17:30 časova, a vodostaj rijeke Raške je u porastu. Pojedini mještani ovog naselja su odsječeni od grada, pristup njima je otežan. Trenutno su vatrogasne ekipe na terenu, kao i vozila novopazarske policije. Građani >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pokušavaju da zaštite svoje domove i imanja. Rijeke Jošanica i Trnavica su se izlile i poplavile ulice naselja Ćeramidžinica i Trnava. O snazi bujice svjedoči i snimak na kome se vidi kako bujica rijeke Trnavice nosi jedan automobil. The post Dijelovi Novog Pazara pod vodom, bujica nosi sve pred sobom appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Građani u panici – Blokirane ulice zbog izlivanja Trnavice i Jošanice

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2023

Zbog obilnih padavina koje su obeležile protekle sedmice, reke na teritoriji Novog Pazara svakodnevno su pretile izlivanju. Nakon velike količine kiše koja je pala u toku dana, trenutno je blokiran put ka Trnavi. Reke Trnavica i Jošanica su se izlile u naselju Ćerimidžinica danas oko 17:30 časova,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.