Čadež: Proizvodi ‘Milkopa’ iz Raške pravi kandidati za ‘čuvarkuću’

Izvor: Danas, 19.Jun.2020, 17:42

Čadež: Proizvodi ‘Milkopa’ iz Raške pravi kandidati za ‘čuvarkuću’

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pozvao je danas predstavnike mlekare "Milkop" u Raškoj da se uključe u akciju "Stvarano u Srbiji" i konkurišu za znak "čuvarkuća", kako bi kompanije koje proizvode tradicionalne proizvode, specifične za odredjeni kraj, postale prvi promoteri ove akcije.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čadež: Letujući u Srbiji čuvamo i svoju privredu i državu

Izvor: Danas, 19.Jun.2020

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pozvao je danas građane Srbije da letuju u svojoj zemlji jer će tako na najbolji način pomoći i hotelijerima i ugostiteljima koje je kriza zbog epidemije korona virusa najviše pogodila, zaposlenima u tom sektoru i njihovim porodicama, ali i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.