Bira se kompanija za rekonstrukciju puta Novi Pazar – Raška

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jun.2021, 13:08

Bira se kompanija za rekonstrukciju puta Novi Pazar – Raška

Javno preduzeće “Putevi Srbije” objavilo je javni poziv za izbor kompanije koja će izvoditi radove na rekonstrukciji 17,9 kilometara magistralnog puta Novi Pazar – Raška, saznaje radio Sto plus. Radovi bi trebalo da traju 16 meseci, a obuhvatiće uklanjanje i rušenje oštećenih konstrukcija, ivičnjaka i kolovoza, pripremu podloge i nanošenje novih slojeva asfalta, uz uklanjanje telekomunikacionih i optičkih instalacija. Od >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << izvođača se očekuje i da izvrše rekonstrukciju mostova, sistema za odvodnjavanje, postave bankine, LED rasvetu, nove saobraćajne znakove, izgrade potporne zidove, ali i sve druge radove propisane glavnim projektom. Pravo prijave na tender imaju kompanije koje su u prethodnih pet godina izvršili građevinske radove vredne najmanje 1,5 milijardi dinara, od kojih su bar dva slična ovim, a vredna su bar po 790 miliona dinara. Rok za dostavljanje ponuda je 3. avgust. Radovi će biti finansirani iz kredita Evropske investicione banke i budžeta Republike Srbije. (Radiostoplus)   The post Bira se kompanija za rekonstrukciju puta Novi Pazar – Raška appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Bira se kompanija za rekonstrukciju puta Novi Pazar-Raška

Izvor: B92, 24.Jun.2021

Javno preduzeće "Putevi Srbije" objavilo je javni poziv za izbor kompanije koja će izvoditi radove na rekonstrukciji 17,9 kilometara magistralnog puta Novi Pazar – Raška, saznaje radio Sto plus...Radovi bi trebalo da traju 16 meseci, a obuhvatiće uklanjanje i rušenje oštećenih konstrukcija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.