Izvor: Blic, 19.Sep.2023, 20:35

BRAČNI PAR IZGOREO U KUĆI KOD RAŠKE Požar i dalje tinja, komšije ne mogu da dođu sebi od šoka: "Bili su dobri i pošteni ljudi, mučili su se da stvore ovu kuću"

U kući u naselju Milatković kod Raške policija je sinoć našla dva ugljenisana tela. U pitanju je bračni par, žena (70) i muškarac (68). O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNE SCENE KOD RAŠKE Policija pronašla ugljenisana tela bračnog para, komšije otkrile detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023

Požar je izbio u kući u selu Milatkoviću na putu između Novog Pazara i Raške, a nesrećnom paru koji je živeo u ovoj kući nije bilo pomoći...U kući u naselju Milatković kod Raške policija je sinoć našla dva ugljenisana tela. U pitanju je bračni par, žena (70) i muškarac (68). O slučaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.