Izvor: Pančevac-online.com, 09.Maj.2023, 10:44

ŽELjKO JELKIĆ, PREDSEDNIK VEĆA SAMOSTALNOG SINDIKATA SRBIJE ZA PANČEVO, KOVIN I KOVAČICU: Krivi i sindikati, ali i nedostatak građanske svesti

Godinama je za Prvi maj u Srbiji skoro isključiva tema miris vešalica i ćevapa, broj popijenih flaša i konzervi piva i, eventualno, zaostalo smeće na izletištima. Usput još samo novinari, kao po komandi, potkače sindikalce kao isključive krivce za roštiljanje u slavu Međunarodnog praznika rada, kako zvanično slovi ovaj dan. A sindikalci se brane da […] The post ŽELjKO JELKIĆ, PREDSEDNIK VEĆA SAMOSTALNOG SINDIKATA SRBIJE ZA PANČEVO, KOVIN I KOVAČICU: Krivi i sindikati, ali i nedostatak građanske svesti appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.