VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE VOZAČE U SRBIJI: Evo kako izbeći gužve na prelazima tokom praznika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 21:11

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE VOZAČE U SRBIJI: Evo kako izbeći gužve na prelazima tokom praznika!

Naši građani koji iz zemalja u Evropi kreću danas i sutra ka Srbiji, kao i drugi putnici kojima je Srbija tranzitna zemlja, mogu kao i prethodnih godina uoči Prvog maja da očekuju gužve na graničnim prelazima i putevima.

Na prelazima Mađarska - Srbija još uvek nema velikih gužvi u putničkim saobraćajnim trakama, ali se one očekuje od kasnog popodneva i od večeras.

- Ministarstvo unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslova, Uprava granične policije, povodom predstojećih prvomajskih praznika, tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih građana na graničnim prelazima, poziva sve da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima- izjavio je danas Borko Sparić iz Uprave granične policije.

O trenutnom stanju na graničnim prelazima građani se mogu upoznati na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije - objavio je RTV.

Kako bi se izbeglo stvaranje gužvi i dugo čekanje na graničnim prelazima, on je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze - Horgoš 2, Đala, Rabe, Bački Breg, Rastina, Bajmok i Bački Vinogradi.

- Radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi - Ašothalom od subote 29. aprila do utorka 2. maja biće produženo, tako da će prelaz raditi od 7 do 22 časa- precizirao je Sparić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.