Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Apr.2023, 15:09

Saveti za najbolji prvomajski roštilj

Prvi maj je dan koji se tradicionalno slavi kao Praznik rada, ali u poslednjih nekoliko decenija postao je sinonim za praznik roštilja. Ljudi iskoriste ovaj praznik kako bi se opustili u prirodi i, naravno, uživali u roštiljanju. Miris pečenog mesa pomešanog sa dimom je neodoljiv! Iako se pečenje roštilja čini kao jednostavna stvar, postoje neki … Članak Saveti za najbolji prvomajski roštilj se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Horoskopski znaci i Prvi maj: Ko roštilja, a ko kasni na uranak?

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Apr.2023

Praznik rada se tradicionalno proslavlja obično u prirodi uz roštiljanje i piće. Otkrijte kako se horoskopski znaci i Prvi maj slažu. Neki znakovi jedva čekaju ovaj dan da bi se opustili i uskočili u vodu, dok bi drugi radije ostali kod kuće i iskoristili vreme na neku produktivnu aktivnost. Pogledajte...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.