Izvor: Plakatt.com, 29.Mar.2012, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafting Tarom!

Rafting klub "Tara-Raft", Foča
Monday 30 Apr 10:00 - 2 May 20:00

Tradicionalni prvomajski rafting
Kao i svake godine, i ove 2012 organizujemo tradicionalni prvomajski adrenalinski spust! Osjetite čari raftinga na Tari u periodu godine kada je ona najveća i najuzbudljivija i dobro se zabavite i provedite u našem kampu!
· Prvi dan, ponedeljak 30.04.2012.
- Dolazak u kamp u popodnevnim časovima
- Večera
- Zabava uz muziku i prvomajsku logorsku vatru
- Noćenje
· Drugi dan, utorak 01.05.2012.
- Doručak
- Pripremanje za rafting i zaduživanje neophodne opreme
- Rafting Tarom i Drinom na dionici Brštanovica – Bastasi, najatraktivniji dio
- Po dolasku u kamp, čeka vas ručak
- Popodnevni odmor
- Večera
- Zabava uz muziku i logorsku vatru
- Noćenje
· Treći dan, srijeda 02.05.2012.
- Doručak
- Nakon doručka krećemo na uzbudljivi jeep safari u prašumu Perućicu, ili na Zelengoru do naše planinske kolibe, ili ponovo na rafting!
- Po povratku u kamp čeka vas ručak
Za razliku od prošlih godina, ove godine rezervacije vršite samo za smještaj i neku od avantura (rafting, safari..), dok klopu plaćate na licu mjesta, u našem restoranu! Stvari su se i tu promijenile, tako da smo napravili korak naprijed u odnosu na ustaljeni meni, i za svaki obrok ćete imati izbor od nekoliko vrsta jela po cijenama od 2€ do 11€! Na taj način sami kreirate vaš jelovnik i troškovnik!
Takođe, postoji razlika i u smještaju! Cijena noćenja će se razlikovati u zavisnosti od tipa bungalova ili soba koje iznamjljujete! Na raspolaganju su vam dvokrevetni bungalovi, i dvokrevetne, četverokrevetne, šestokrevetne i osmokrevetne sobe u novoizgradjenim kolibama! Cijene noćenja se kreću od 5€ do 8€, u zavisnosti od toga koji tip smještaja koristite!
Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite u avanturama na rijeci i da se zajedno veselimo par dana u našem kampu!
Rezervišite vaše mjesto na vrijeme: mirko@tara-raft.com +381 64 40 60 079

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.