Izvor: Radio Dunav, 28.Apr.2017, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNO VREME ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Povodom predstojećih prvomajskih praznika Opštinska uprava neće raditi 1. i 2. maja 2017. godine, u istom periodu deca iz vrtića Pčelica, učenici osnovnih i srednjih škola neće imati redovnu nastavu. Javno komunalno preduzeće Naš dom neće raditi prvog i drugog maja, dok će dežurne službe ovog preduzeća biti dostupne i u vreme praznika. Šalteri Pošte u Apatinu biće zatvoreni takođe 1. i 2. maja 2017. godine, kao i šalteri u banka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Intezi i Vojvođanskoj banci.
Dom zdravlja u apatinu, odnosno odeljenje Opšte prakse radiće redovno radno vreme, kao i hitna služba, a ostala odeljenja neće raditi u vreme praznika. Gradska apoteka u vreme prvomajskih praznika neće raditi kao i apoteka Zlatni Lav. Laboratorija Medlab pvog i drugog maja neće raditi. Pekare David radiće redovno radno vreme.
Idea će raditi redovno radno vreme, njihove kolege iz Maxija u nedelju 30. aprila rade produženo do 18 sati, a u ponedeljak i utorak neće raditi. Univerexport će raditi produženo u nedelju do 22 sata, a za praznik rada do 12 sati.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.