Protest sindikalaca: Sve su opljačkali i prodali (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Maj.2011, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest sindikalaca: "Sve su opljačkali i prodali" (VIDEO)

Prvomajski protest u centru Beograda danas su organizovala tri sindikata, a sa skupa kojem je prisustvovalo oko 300 ljudi poručeno je da zbog katastrofalne ekonomske situacije Srbiju očekuje talas nezadovoljstva i štrajkova.

Protest su organizovali Novi sindikat zdravstva, Udruženi sindikat Srbije Sloga i Policijski sindikat Srbije u znak borbe za poboljšanje prava zaposlenih.

Sindikati: Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << razloga za slavlje 1. maja (VIDEO)

Dačić: Radnicima u Srbiji prava za koja se zalaže EU

Praznik rada: Protesti u Srbiji

"Sve su opljačkali i pokrali, rasprodali, a nama nude milostinju", poručio je lider Novog sindikata zdravstva Živorad Mrkić, koji je najavio nove štrajkove i proteste, mnogo pre narednog Praznika rada.

"Pozvaćemo i naše pacijente da nam se pridruže, pošto mi imamo problema da im pružimo zdravstvenu zaštitu, a oni imaju problema da to svoje pravo ostvare. Izgleda da je lečenje danas privilegija bogatih u Srbiji", kazao je Mrkić.

Uz sindikalna obeležja, okupljeni su nosili i transparent: "Ni Tadić ni Nikolić - za antikapitalistički pokret".

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.