Pojačan saobraćaj

Izvor: RTS, 01.Maj.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj

Prvomajski uranak i lepo vreme bez kiše su razlog nešto većem broju vozila i malo pojačanom saobraćaju na putevima koji vode ka izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima, saopštio je Auto moto savez Srbije.
Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i na naplatnim rampama, vozačima će biti potrebno više pažnje i strpljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer će ih pored suvih kolovoza i povoljnih vremenskih prilika na pojedinim deonicama čekati usporena vožnja zbog započetih radova.Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.
Javno preduzeće "Putevi Srbije" i Sektor naplate putarine će tokom predstojećih prvomajskih praznika intezivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u Republici Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom.
Učesnici u saobraćaju putarinu mogu da plaćaju u dinarima i evrima, putem platnih kartica kao i elektronskom naplatom putarine, bez zaustavljanja.
AMSS preporučuje vozačima da pripreme tačan iznos putarine radi bržeg prolaska kroz naplatne stanice čime će se izbeći veća zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

GUŽVE Veći broj vozila zbog prvomajskog uranka i lepog vremena

Izvor: Blic, 01.Maj.2015

Prvomajski uranak i lepo vreme bez kiše su razlog nešto većem broju vozila i malo pojačanom saobraćaju na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS)...Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.