Određeni gradovi domaćini za EL

Izvor: B92, 10.Maj.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određeni gradovi domaćini za EL

Srpske odbojkašice, aktuelne i do sada jedine pobednice Evropske lige, u ovogodišnjem izdanju će biti domaćin u Beogradu, Kladovu i Subotici.

Tokom prvog vikenda A grupe Srbija će ugostiti Grčku u Kladovu Grčku od 27. do 29. maja.

Potom sledi gostovanje Španiji od 3. do 5. juna, a potom će naše odbojkašice u okviru trećeg vikenda u Subotici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dočekati Francusku od 10. do 12. juna.

Sledi gostovanje u Francuskoj od 17. do 19. juna, a zatim dueli protiv Španije u Beogradu od 24. do 26. juna, a u okviru poslednjeg vikenda Srbija će gostovati u Grčkoj, od 08. do 10. jula.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice igraju u Kladovu, Subotici i Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2011

BEOGRAD -..Ženska odbojkaška seniorska reprezentacija Srbije, ugostiće od 27. do 29. maja u Kladovu, tokom prvog vikenda A grupe treće Evropske lige CEV, selekciju Grčke...U okviru drugog vikenda, od 3. do 5. juna, Srbija će gostovati u Španiji, a potom će u Subotici od 10. do 12. juna dočekati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbija domaćin u Kladovu, Subotici i Beogradu

Izvor: Studio B, 10.Maj.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće utakmice Evropske lige u Kladovu, Subotici i Beogradu, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. ..Reprezentacija Srbije prošle godine osvojila je titulu u tom takmičenju...Srbija će početi takmičenje u Grupi A u Kladovu, gde će 27. i 29. maja odigrati...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.