Novine: Čovek je napravio monstruma kovid-19; Lečiću ljude po Teslinom izumu

Izvor: B92, 26.Apr.2020, 21:34

Novine: "Čovek je napravio monstruma kovid-19"; "Lečiću ljude po Teslinom izumu"

Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 27. aprila mahom pišu o zabrani kretanja u Srbiji koja će važiti za prvomajske praznike.

"Politika" prenosi intervju sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem pod naslovom "Onlajn matura - dobro urađen posao", a piše i o zdravstvenom stanju predsednika Severne Koreje "Sve jače glasine da je Kim Džong Un na samrti".

O dešavanjima povodom pandemije koronavirusa "Blic" piše "Trka s vremenom: Vakcina stiže pre novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << talasa epidemije?"

List "Večernje novosti" donosi intervju sa francuskim nobelovcem Lik Montanje "Čovek je napravio monstruma kovid 19".

"Kurir" prenosi izjavu pulmologa Branimira Nestorovića iz emicije Fokus na televiziji B92 o saradnji sa teniserom Novakom Đokoviem "Lečiću ljude po Teslinom izumu uz Novakovu pomoć".

Na naslovnoj strani lista "Alo" prenosi koje javne ličnosti će se odreći pomoći države od 100 evra u tekstu "Političari i pevači neće 100 evra".
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.