NI: Grad kao orasi

Izvor: OkRadio.rs, 01.Maj.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Grad kao orasi

Niš i okolinu pogodilo je nevreme u četvrtak u 14.30 časova praćeno jakom kišom, gradom veličine oraha i grmljavinom. Na sreću, nije bilo olujnog vetra tako da nevreme nije lomilo grane, nisu padali crepovi... Pljusak je u Nišu bio i pola sata posle podneva tako da je ovogodišnji prvomajski uranak na niškim izletištima definitivno propao. Upravi za vanredne situacije stiglo je nekoliko zahteva gradjana čiji su podrumi poplavljeni, rekao je Tanjugu načelnik te uprave Žarko Damnjanović. U pojedinim delovima Niša padao je grad veličine sitnijeg lešnika, ali štete nije bilo, kazao je on i naveo da je nevreme...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Grad veličine lešnika padao u Nišu (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Maj.2014, 02:23

Niš i okolinu pogodilo je juče nevreme praćeno jakom kišom, gradom i grmljavinom. Grad veličine lešnika padao je desetak minuta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.