Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja iz “Velikog brata” koju pamtimo po oštrom jeziku, danas živi OVAKO!

Maja Đorđević bila je učesnica prvog “Velikog brata” koji se emitovao 2006. godine. Nju su gledaoci ovog šou programa zapamtili po burnom temperamentu i kao nekoga ko je bez dlake na jeziku! Njeno učešće ostao je upamćeno i po njenim svađama sa ukućanima, a najviše je pamte po čuvenoj aferi “Peškir”. Maja je poludela zbog The post Maja iz “Velikog brata” koju pamtimo po oštrom jeziku, danas živi OVAKO! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zana Nimani bila VELIKA ZVEZDA! Povukla se iz javnosti, odselila u Kanadi, a danas izgleda OVAKO!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2020

Pre više od 25 godina Zana Nimani, zajedno sa članovima svoje porodice, ćerkom Teom i suprugom Đorđem, napustila je Srbiju. Svojim odlaskom zauvek se oporostila od muzičke scene, danas je uspešna žena u Kanadi i bavi se finasijama u jednoj tamošnjoj firmi. Početkom 1991. godine Zana je rodila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.