Ljetnje gužve u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 31.Jul.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljetnje gužve u Novom Pazaru

Dolaskom velikog broja Bošnjaka koji žive i rade u dijaspori gužve u ljetnjima danima su naročito izražene u Novom Pazaru i one su svakim danom veće. Kolone vozila počinju da se formiraju već u jutarnjim časovima, najduže su one u pravcu Prvomajske ulice i ulice Stevana Nemanje prema autobuskoj stanici. Već u popodnevnim časovima kolone u centru grada su ogromne a najveći problem prave nepropisno parkirana vozila. Sve manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ulice zatrpane su parkiranim vozilima jer se tu parking ne naplaćuje. Strpljenje i oprez se ovih dana preporučuju svim učesnicima u saobraćaju, i poziv da svojim djelovanjem olakšaju kretanje i rad civilnim i službenim licima.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Trotoari u Novom Pazaru ponovo samo za pešake?

Izvor: RTS, 31.Jul.2019

Zbog velikog broja nepropisno parkiranih automobila na trotoarima u Novom Pazaru ugrožena je bezbednost pešaka koji su prinuđeni da se zbog toga kreću kolovozom. Kako bi se trotoari oslobodili za pešake, javno preduzeće počelo je da postavlja zaštitne stubove duž ulica. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.