LKS: Ne zna virus da su praznici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021, 17:25

LKS: Ne zna virus da su praznici

Lekarska komora Srbije apelovala je danas na građane da prvomajske i uskršnje praznike provedu sa podignutom svešću o prisustvu korona virusa, da poštuju propisane mere, vakcinišu se i doprinesu da se što pre stavi tačka na epidemiju i svi vrate normalnom životu.

Komora je u saopštenju navela da će većina praznike provesti odmarajući u krugu porodice i prijatelja, a da će za to vreme zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radnici biti u bolnicama i domovima zdravlja boreći se za zdravlje pacijenata, uz napomenu da virus ne zna da su praznici i neradni dani i jednako će se širiti kroz našu populaciju.

"Molimo vas i apelujemo da praznike provedete sa podignutom svešću o prisustvu virusa i da ne dozvolimo da nekoliko dana nepoštovanja mera zaštite tokom praznika dovede do novog talasa širenja infekcije", istakla je Komora.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekarska komora Srbije: Virus ne zna da su praznici

Izvor: Danas, 29.Apr.2021

Lekarska komora Srbije apelovala je danas na građane da prvomajske i uskršnje praznike provedu sa podignutom svešću o prisustvu korona virusa, da poštuju propisane mere, vakcinišu se i doprinesu da se što pre stavi tačak na epidemiju i svi vrate normalnom životu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.