Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Maj.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došle iz Finske da zarade u... BiH!?

U vrijeme teške ekonomske krize, kad brojni građani Bosne i Hercegovine razmišljaju o odlasku u inostranstvo, skoro da je nevjerovatno vidjeti da je neko čak iz Finske "potegao" u BiH da zaradi novac. Dvije Finkinje, Lesko i Johana, otvorile su prvomajski štand u Mostaru kako bi turistima prodavale svoje originalne razglednice. Čak su naučile i računati vrijednosti u novcu i to i u markama i u kunama, što pokauzuje koliko su se ozbiljno zauzele da zarade u Mostaru. "Stari most je svjetska turistička atrakcija i znamo da puno turista dolazi ovdje. Naše razglednice su naše originalno Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/dosle-iz-finske-da-zarade-u...-bih.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudo u Mostaru: Kako domišljate Finkinje zarađuju na ulici

Izvor: S media, 02.Maj.2013, 08:19

Kombinaciju jednog i drugog ponudile dve Finkinje...Lesko i Johana otvorile su prvomajski štand u Mostaru da turistima prodaju svoje originalne razglednice. Čak su naučile i da računaju vrednosti u novcu (u markama i kunama) što potvrđuje koliko su ozbiljne da zarade u Mostaru, prenosi Radio Sarajevo...-...

Nastavak na S media...

Kako domišljate Finkinje zarađuju u Mostaru

Izvor: B92, 02.Maj.2013

Kriza motiviše ljude da se bolje snlaze u nekim slučajevima. Dok brojni građani Bosne i Hercegovine razmišljaju o odlasku u inostranstvo, skoro da je neverovatno videti da je neko čak iz Finske "potegao" u BiH da zaradi novac.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.