AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj zbog prvomajskog uranka

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj zbog prvomajskog uranka

Prvomajski uranak i toplije vreme biće razlog većeg broja vozila i pojačanog saobraćaja na putevima u Srbiji koji vode ka lokalnim izletištima i turističkim mestima, a na graničnim prelazima je trenutno uobičajeno vreme zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << minuta.

U sredu, 3. maja, od 7.00 do 16.00 na državnom putu I A reda broj 1, petlja Jagodina - petlja Batočina, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, a saobraćaj će se iz vozne i preticajne trake preusmeravati kroz zaustavnu traku.

Takođe u sredu, 3. maja, od 9.00 do 15.00 zbog radova biće povremeno zatvara brza i vozna saobraćajna traka na autoputu u smeru ka Novom Sadu iz pravca Subotice, na deonici kod naplatne stanice Subotica-Jug.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.