Za sada bez zastoja, očekuju se gužve

Izvor: Mondo, 01.Maj.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada bez zastoja, očekuju se gužve

Prvomajski uranak i toplije vreme biće razlog većeg broja vozila i pojačanog saobraćaja na putevima u Srbiji koji vode ka lokalnim izletištima i turističkim mestima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

U sredu, 3. maja, od 7 do 16 časova na državnom putu I A reda broj 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << petlja Jagodina - petlja Batočina, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, a saobraćaj će se iz vozne i preticajne trake preusmeravati kroz zaustavnu traku.

Takođe u sredu, 3. maja, od 9 do 15 sati zbog radova biće povremeno zatvara brza i vozna saobraćajna traka na autoputu u smeru ka Novom Sadu iz pravca Subotice, na deonici kod naplatne stanice Subotica-Jug.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.