Prva predstavila jesenju programsku šemu

Izvor: Blic, 20.Sep.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prva" predstavila jesenju programsku šemu

Prva srpska televizija predstavila je jesenju programsku šemu, koja uključuje premijere devet domaćih serija i mnoštvo autorskih emisija. Promociji u hotelu "Maestral" u Pržnu prisustvovala su poznata lica "Prve" kao što su Marija Kilibarda, Milan Kalinić i Andrija Milošević, ali i druge ličnosti sa javne scene.

Domaće serije "Folk", "Žene sa Dedinja", "Parada", "Drug Crni u NOB-u", "Pevaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brate" i druge, glavni su aduti jesenje programske šeme televizije "Prva".

Utakmice Crvene Zvezde, kao i kvalifikacione utakmice srpske reprezentacije takođe će imati svoje mesto u programu.

Serijali emitovani tokom prethodnih sezona i dalje su tu - "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i "Radna akcija" već su počeli, uskoro kreće "Domaćine, oženi se", kao i nova emisija "Sami u tami" sa Nikolinom Pišek.

Muzički spektakl "Prvi glas Srbije" ušao je u drugu sezonu, tako da će gledaoci moći da prate tok takmičenja.

Nele Karajlić, koji je prisustvovao svečanosti, najavio je da će se popularni serijal "Top lista nadrealista" emitovati upravo na "Prvoj".

Predstavljanju nove šeme prisustvovao je generalni direktor "Prve", Dejan Jocić, kao i Teodor Kirijaku, vlasnik "Antena grupe", u čijem je sastavu i pomenuta televizija.

Među 400 zvanica bili su i Milo Đukanović, Marija Vujović, Veselin Jevrosimović, Marko Živić, Nikolina Pišek, Marijana Zlopaša, Katarina Bogićević, Momčilo Otašević i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva TV: Ambiciozno u novu sezonu

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012

Prva srpska televizija održala je u hotelu Maestar u Pržnu promociju jesenje programske šeme, uz glamurozni scenski program i mnoštvo poznatih i uticajnih gostiju. Prva u novoj sezoni najavila devet novih domaćih serija, među kojima su i "Otvorena vrata"...Preko četristo zvanica prisustvovalo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.