Prva TV: Ambiciozno u novu sezonu

Izvor: Dzungla.org, 20.Sep.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva TV: Ambiciozno u novu sezonu

Prva srpska televizija održala je u hotelu Maestar u Pržnu promociju jesenje programske šeme, uz glamurozni scenski program i mnoštvo poznatih i uticajnih gostiju. Prva u novoj sezoni najavila devet novih domaćih serija, među kojima su i „Otvorena vrata“.

Preko četristo zvanica prisustvovalo je nesvakidašnjem predstavljaju novih sadržaja koji će, uz dosadašnje poznate formate, sasvim sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << osvojiti gledaoce Srbije i Crne Gore.
Program je otvorila voditeljka Ivana Zarić, koja je najavila generalnog direktora Prve Dejana Jocića. Prvi čovek najgledanije komercijalne televizije zahvalio se gostima i istakao da je jedan od razloga promocija na crnogorkom primorju upravo i pokretanje Prve na tom tržištu.
„Pokazali smo da smo zaista prvi, promenili smo medijsku sliku Srbije, zbog nas se i konkurenija menjala, i ponosni smo zbog toga jer to znači da se tržište razvija“, izjavio je.
Spektaklu je prisustvovao i vlasnik Antena grupe, u čijem je sastavu i Prva televizija, Teodor Kirijaku, koji je izrazio veliko zadovoljstvo brzim uspehom Prve u Crnoj Gori.
Najveći aduti Prve televizje u novoj sezoni su domaće serije:“Folk“, „Žene sa Dedinja“, „Parada“, „Drug Crni u Nobu“, „Pevaj brate“, „Budva na pjenu od mora“ i „Nata iz inata“, a glumica Bojana Maljević potvrdila je ono što se prethodnih meseci nagađalo: nastavak čuvene serije „Otvorena vrata“ prikazivaće se upravo na Prvoj.
„Serija se neće nastaviti tamo gde smo stali pre 18 godina, već ćemo preskočiti upravo toliki vremenski period i krenuti od vremena tranzicije. Celokupna glumačka ekipa koju pamtite, glumiće i u novim epizodama“, izjavila je glumica.
Ali to nije jedina kultna TV serija koja će se vratiti u domove gledalaca. Čuvena „Top lista nadrealista“ takođe će biti jedan od serijala koji će prikazivati Prva TV, to je ekskluzivno najavio jedan od tvoraca nadrealista Nele Karajlić.
Dobar sport, utakmice Crvene zvezde, kao i kvalifikacione utakmice srpske reprezentacije takođe će imati svoje mesto u programu Prve.
Omiljeni serijali koje je publika volela prethodnih sezona i dalje su tu: „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i „Radna akcija“ već su počeli, uskoro kreće „Domaćine,oženi se“, kao i nova emisija „Sami u tami“ sa Nikolinom Pišek. Najpopularniji muzički spektakl „Prvi glas Srbije“ ušao je u drugu sezonu podjednako uspešno kao i prošle godine, a na uspeh prvenca goste su podsetili finalisti prve sezone, kao i članovi žirija Aleksandra Radović i Vlado Georgiev. Oni su za ovu priliku održali mini koncerte, a za vreme nastupa Vlade Georgijeva upriličen je i vatromet.
Promociji nove programske šeme TV Prva prisustvovali su Milo Đukanović, Marija Vujović sa suprugom, Veselin Jevrosimović, Marko Živić, Nele Karajlić, Nikolina Pišek, Marijana Zlopaša sa mužem, Katarina Bogićević, glumac Momčilo Otašević, Andrija Milošević, Milan Kalinić i drugi.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.