Aleksandra Obradović sa Prve nova Loto devojka

Izvor: Poznati.info, 01.Jun.2011, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Obradović sa Prve nova Loto devojka

Državna lutrija Srbije i Prva srpska televizija, postigle su dogovor o strateškom partnerstvu i emitovanju javnog izvlačenja igre na sreću LOTO na ovoj televiziji, javljaju na portalu Economy.rs.
Ugovor su potpisali Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije i Dejan Jocić generalni direktor PRVE.
Naredno, 44. kolo, igre na sreću LOTO, na Prvoj srpskoj televiziji, zakazano je za petak, 3. jun sa početkom u 21:05 , i uživo će se odigrati u specijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izdanju emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.
Igrači najpopularnije igre na sreću LOTO će od 7. juna, svakog utorka i petka od 20:05, moći da prate izvlačenje LOTO brojeva na Prvoj srpskoj televiziji. Igra LOTO će se emitovati u potpuno novoj scenografiji, a nova LOTO devojka je Aleksandra Obradović, jedna od najlepših srpskih voditeljki.
Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije je o partnerstvu sa PRVOM rekla: „Dogovor o strateškom partnerstvu je postignut na obostrano zadovoljstvo. Sigurni smo da će naša saradnja biti uspešna i da ćemo zajedno sa PRVOM nastaviti da donosimo sreću svojim igračima. “
Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije je ovim povodom izjavio: “Ugovor sa Državnom Lutrijom Srbije je od velikog značaja za našu televiziju jer predstavlja jasan pokazatelj da smo na putu daljeg jačanja vodeće pozicije na tržištu komercijalnih medija. Imajući u vidu ambiciozne planove Prve za nastupajuću sezonu, sigurno smo da će naša saradnja biti više nego uspešna. PRVA svoj tim osvežava najboljim profesionalnim kadrovima i vredno radi na pripremi viskokvalitetnog, modernog i raznovrsnog programskog sadržaja”.
Inače, novo lice koje će biti zaštitni znak najpopularnije igre na sreću je Aleksandra Obradović, prepoznatljivo lice Prve televizije.
Izvor: Economy.rs
Slične, interesantne teme: Aleksandra Obradovic Biografija Sandra Obradović Biografija Suzana Mancic Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.