Na niškom Medicinskom fakultetu smenjeno petoro prodekana

Izvor: Blic, 30.Avg.2013, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na niškom Medicinskom fakultetu smenjeno petoro prodekana

Savet Medicnkog fakulteta u Nišu, kasno popodne na sednici smenio je pet prodekana, među kojima je bivši dekan fakulteta Milan Višnjić, koji je obavljao funkciju prodekana za finansije, saznaje „Blic“. Među smenjenima je i prodekan za finansije Milan Višnjić

Pored Višnjića smenjeni su i Goran Nikolić, Dušica Pavlović, Miroslav Stojanović i Dragan Petrović.

Potpredsednik Saveta, gradonačelnik Niša Zoran Perišić, potvrdio je večeras „Blicu“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovu informaciju.

- Od 17 članova, 12 je glasalo za smenu prodekana, a 13 je gladalo za postavljanje novih, među kojima su Zoran Radovanović, postavljeni su i Ivan Nikolić, Goran Kocić i Aleksandar Mitić. Kako bi fakultet nastavio kontinuirano sa radom moralo je da dođe do smene, kao i do imenovanja novih prodekana koje je predložio dekan Stevan Ilić, i naravno ovakvom odlukom ispoštovan je i Zakon o visokoškolstvu, kao i Statut Medicnkog fakultet, rekao je Perišić.

Savet Medicinskog fakulteta zadržao je na mestima prodekana Borislava Kamenova i Dobrilu Stanković.

Povezane vesti: Uhapšen Milan Višnjić, bivši dekan Medicinskog fakulteta u Nišu Bivši niški dekan Milan Višnjić uhvaćen dok je bežao u Grčku Bivši niški dekan Milan Višnjić izdavao lokale za 100 evra Milanu Višnjiću određen pritvor uprkos pritiscima i promeni istražnog sudije Višnjić ostaje u pritvoru Dekan Višnjić delio specijalizacije deci rukovodilaca Razrešuju dekana koji je delio poslove familiji Prekršajni sud kaznio dekana jer je zapošljavao familiju na fakultetu Potvrđena odluka o smeni dekana Višnjića

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na niškom Medicinskom fakultetu smenjeno petoro prodekana

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Avg.2013

Savet Medicnkog fakulteta u Nišu, kasno popodne na tajnoj sednici smenio je pet prodekana, među kojima je bivši dekan fakulteta Milan Višnjić, koji je obavljao funkciju prodekana za finansije, piše „Blic“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.