Izvor: B92, 19.Avg.2009, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulih u požaru

Prokuplje -- U požaru u selu Gornja Stražava kod Prokuplja jutros su poginuli otac i dvoje dece od 10 i 12 godina, a njihova majka je povređena, saopštila je policija.

Požar je izbio u porodičnoj kući, iz koje su vatrogasci izvukli četiri osobe, od kojih su tri bile teško povređene. Dva deteta i otac su kasnije preminuli u bolnici u Prokuplju, dok se majka oporavlja. Požar na spratu privatne kuće prijavljen je u 9.04 i vatrogasci su stigli na lice mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet minuta kasnije i lokalizovali požar za 10 minuta, navodi se u saopštenju.

"Iz požara su izvučena četiri lica - od kojih su tri bila teško povređena. Hitnom pomoći povređeni su preveženi u bolnicu u Prokuplju. U bolnici su preminula dva deteta i njihov otac. Majci je pružena lekarska pomoć", piše u saopštenju. U saopštenju nije navedeno više podataka o stradalima.

Istražni sudija Okružnog suda u Prokuplju Milorad Lapčević da je uzrok požara neispravna kućna elektro-instalacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.