Slobi spomenik pored Đinđića

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobi spomenik pored Đinđića

Pokret socijalista (PS) počeo je u četvrtak u Prokuplju da prikuplja potpise građana za podizanje spomenika bivšem predsedniku Srbije i SRJ Slobodanu Miloševiću, a na inicijativu odbornika Socijalištičke partije Srbije u opštinskom parlamentu Miroljuba Đorđevića.

U istom Prokuplju je, inače, podignut prvi spomenik ubijenom premijeru Srbije i predsedniku Demokratske stranke Zoranu Đinđiću.

Što se tiče ovog drugog, potencijalnog spomenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pomenuti socijalista Miroljub Đorđević je rekao da je to njegova lična inicijativa i da se nije konsultovao sa Opštinskim odborom svoje stranke, a da se na nju odlučio nakon "osluškivanja razgovora običnih ljudi, poštovalaca lika i dela Miloševića koji smatraju da bi mu se na ovaj način trebalo odužiti".

Predsednik Pokreta socijalista u Prokuplju Ratko Zečević rekao je da prikupljanjem potpisa građana ta stranka u stvari anketira građane da li su za to da se u tom gradu podigne spomenik Miloševiću.

On je podsetio da je u vreme kad je predsednik SRJ bio Milošević, SPS uživao veliku ugled u Prokuplju i celoj Toplici, kao i da je ova partija u to vreme ubedljivo pobeđivala na svim izborima. Pošteno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.