ROBIJAŠI SILOVALI OSUĐENIKA U ZATVORU

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBIJAŠI SILOVALI OSUĐENIKA U ZATVORU

PROKUPLJE - Viši sud u Prokuplju zatražio je od Tužilaštva da pokrene istragu protiv dvojice zatvorenika Okružnog zatvora S.B(20) iz Kruševca i D.S (30) iz sela Donja Toponioca kod Prokuplja osumnjičenih za silovanje jednog osuđenika.

U Višem tužilaštvu u rešenju za pokretanje istrage navedeno je da su osumnjičeni S.B i D.S uz primenu sile i batinanje, na ponižavajući način, više puta primoravali zatvorenika N. B da ih seksualno zadovolji i ne samo njih dvojicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << već i trećeg osuđenika.

U rešenju je navedeno i da je S. B. istog zatvorenika silovao u zatvorskom toaletu. Osumnjičeni S. B. i D. S (30) su povratnici u vršenju krivičnih dela.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.