Prokupčanin u stanu držao drogu, tablete i oružje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokupčanin u stanu držao drogu, tablete i oružje

Nakon što su tokom pretresa stana i drugih prostorija pronašli više od 200 grama marihuana, oko 100 semena indijske konoplje, 7 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pištolj, lovačku pušku, 7 patrona i 4 metka, prokupačka policija je uhapsila 45-godišnjaka iz okoline Prokuplja.

U policiji kažu da je uhapšen osumnjičeni M. P. i da će protiv njega biti podnete krivične prijave za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

M. P. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku uz krivične prijave biti priveden na saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju - kažu u policiji.

Nakon saslušanja, dežurni sudija odlučiće hoće li osumnjičeni ostati u pritvoru ili će biti pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.