Pobegla kroz prozor i ostavila dete

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegla kroz prozor i ostavila dete

Prokuplje -- Đ.M. koja je sa svojim trogodišnjim detetom bila u bolnici u Prokuplju, ostavila je svoje dete u toj zdravstvenoj ustanovi iskočivši kroz prozor.

Kako piše na portalu "Južna Srbija", Đ.M. je u drugom stanju, a trogodišnje dete bilo je na lečenju u na infektivnom odeljenu opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić''.

Međutim, majka je iskočila kroz prozor bolesničke sobe i pobegla, ostavivši svoje bolesno dete, izjavila je danas portparolka opšte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnice u Prokuplju Irena Kovačević.

Kovačevićeva je kazala da su dežurni lekari i medicinske sestre na odeljenju to primetili tek pošto se dete uznemirilo i ''plakajući na sav glas dozivalo svoju majku''.

"Odmah smo o svemu obavestili policiju i centar za socijalni rad u Prokuplju i očekujemo njihovu reakciju kako bi na dalje preuzeli brigu o detetu", izjavila je Kovačevićeva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE IMALA PARA ZA LEČENJE: Pronađena majka koja je ostavila bolesno dete u bolnici

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2014, 12:47

Trudnica je pobegla iskočivši kroz prozor bolnice u Prokuplju i ostavila svoje trogodišnje dete. Lekari su primetili da je dete samo tek kada je počelo da plače i doziva majku. Policija ju je pronašla i vratila u bolnicu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.