Noćas gorela tri automobila u Prokuplju, među njima i auto inspektora policije

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas gorela tri automobila u Prokuplju, među njima i auto inspektora policije

U požaru koji je oko 3 sata iza ponoći izbio na parkingu u Ulici Strahinjića Bana u Prokuplju, izgorela su tri automobila, među kojima je i auto inspektora prokupačke policije. U policiji zasad nisu dali informacije o ovom događaju, ali su inspektori na terenu i rade uviđaj.

Sumnja se, kako nezvanično saznajemo, da je meta napada "pasat" inspektora, a da su ostala dva automobila kolateralna šteta.

Stanovnici zgrade su uznemireni, ali tvrde da ništa sumnjivo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nisu primetili prethodne noći.

Jedan od vlasnika zapaljenog automobila je radnik privatne firme i kaže da ne vidi razlog ko bi zapalio njegov auto, te da sumnja da je meta bio auto inspektora koji je bio u sredini, dok je sa leve strane uporedo sa njim bio parkiran njegov "audi", a sa desne "pežo 206".

Uskoro opširnije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zapaljen automobil inspektora u Prokuplju

Izvor: RTS, 29.Nov.2019

Automobil kriminalističkog inspektora Z. O. iz Prokuplja zapaljen je noćas oko tri časa, na parkingu u ulici Strahinjića Bana u tom gradu. . Prema rečima očevidaca, koji nisu želeli da govore pred kamerom, nakon plamena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.