Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Avg.2011, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačka napala ženu i dete

Kućna ljubimica u teranju dva puta ujela za nogu Emiliju Ć., pa onda pojurila za njenom dvogodišnjom ćerkom.Četvorogodišnja mačka ujela je dva puta za nogu Emiliju Ć. i pokušala da napadne njenu dvogodišnju ćerku. Sumnja se da je životinja pobesnela jer je bila u teranju. Posle napada, mačku su veterinari ubili injekcijom.

Od pobesnelog kućnog ljubimca Emiliju i devojčicu spasli su vatrogasci spasioci Sektora za vanredne situacije.
- Bila sam kod majke u Prokuplju kad je mačka iznenada postala veoma nervozna i agresivna. Uplašila sam se za sebe i ćerku kad me je ujela, pa sam se zatvorila u sobu i pozvala pomoć - kaže Emilija Ć.
Sumnjalo se da mačka ima besnilo, ali se to pokazalo netačnim, jer životinja uopšte nije izlazila iz kuće.
Šef Sektora za vanredne situacije Srđan Mitrović kaže da su dva vatrogasca uhvatila mačku i po nalogu veterinarske inspekcije njen leš poslala u Institut za veterinu u Nišu, gde će biti utvrđen uzrok iznenadnog agresivnog ponašanja životinje.
(M. Đ.)
Ilustracija, Izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.