Leoni obeležio 10 godina rada u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2019, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leoni obeležio 10 godina rada u Srbiji

Nemačka fabrika "Leoni " danas obeležava 10 godina rada u Srbiji. Svečanost proslave godišnjice održana je u Proizvodnoj jedinici Prokuplje u prisustvu predstavnika kompanije, zaposlenih, lokalne samouprave, poslovnih partnera i medija.

Izvršni potpredsednik Divizije kablovskih sistema "Leoni" Grupe Helmut Cender istakao je da se radi o posebnom trenutku za kompaniju i zahvalio Vladi Srbije i zaposlenima na posvećenosti u razvoju poslovanja.

Rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je "Leoni" u Srbiji razvio izuzetno čvrst biznis i da su ponosni na činjenicu da predstavljaju jednog od najznačajnijih poslodavaca u zemlji.

"Proteklih 10 godina bili su i izazov ali i divna avantura. Zajedno s našim lokalnim poslovnim partnerima i dobavljačima, stvorili smo hiljade radnih mesta i doprineli rastu životnog standarda u područjima u kojima poslujemo", izjavili su prvi ljudi "Leoni Srbija" Klemens Saks i Danijela Ivković.

Na svečanosti povodom 10 godina rada "Leoni Srbija" dodeljena su specijalna priznanja za blizu 240 zaposlenih koji takođe obeležavaju 10 godina rada u kompaniji.

Svečanosti je prisustvovalo oko 400 zvanica.

Nemačka kompanija u Srbiji ima blizu 9.000 zaposlenih i trenutno je jedina u Evropi u okviru Divizije kablovskih sistema koja ima četiri proizvodne jedinice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

'Leoni' obeležio 10 godina rada u Srbiji

Izvor: RTV Pink, 23.Maj.2019

Nemačka fabrika "Leoni " danas obeležava 10 godina rada u Srbiji.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.