Goreo kamion na auto-putu kod Merošine

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2020, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goreo kamion na auto-putu kod Merošine

Nakon, kako nezvanično saznajemo, eksplozije plinskih boca izbio je požar na kamionu koji se kretao auto-putem od Niša prema Prokuplju. U policiji kažu da je vatra lokalizovana i da povređenih nije bilo.

Policiji kažu da je oko 9 sati prijavljeno da gori kamion na auto-putu, u zaustavnoj traci.

Policija i vatrogasci su odmah izašli na teren. Kolege su gasile požar i utvruje se uzrok - kažu u policiji.

Prema nezvaničnim infirmacijama, vozač je u kabini osetio miris iz plinskih boca koje su bile u kamionu i zato je i stao u zautavnoj traci.

Po izlasku iz vozila, boce su eksplodirale i izbio je požar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Trenuci ga delili od smrti: Čim je vozač izašao iz kamiona kod Niša sve je odletelo u vazduh

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020

U policiji kažu da je oko 9 sati prijavljeno da gori kamion na auto-putu, u zaustavnoj traci Vozač kamiona osetio miris plina pa zaustavio vozilo na auto-putu Niš-Prokuplje i izašao van. U tom trenutku došlo je do eksplozije plinskih boca i izbio je požar na kamionu koji se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.