Formiran Gradski odbor Narodne stranke u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran Gradski odbor Narodne stranke u Prokuplju

Prokupačka politička scena ovog vikenda je postala bogatija za još jednu stranku, a za prvog čoveka prokupačkog odbora izabran je Dušan Savić. Formiranju odbora su prisustvovali i predsednik stranke Vuk Jeremić i predsednik Izvršnog odbora Vladimir Dobrosavljević.

Pored Savića, izabrano je i 10 članova Izvršnog odbora koji će zajedno činiti tim mladih ljudi i koji se, kako naglašavaju u Narodnoj stranci, “pre svega nisu ukaljali” angažovanjem u drugim političkim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << strankama.Izabrani i članovi Izvršnog odbora; foto: Lj.M.

Radi se o mladim ljudima, a naš odbor je najmlađi u Srbiji. Naše aktivnosti će biti usmerene ka borbi protiv ove nazadne vlasti i diktatorskog režima, kako na vrhu države, tako i na lokalu. Dosadašnje prokupačko povereništvo je za kratko vreme okupilo mlade i obrazovane ljude koji su spremni da daju svoj doprinos napretku grada – rekao je Savić.

Novoizabrani predsednik kaže da Narodna stranka u Prokuplju trenutno broji oko 70 članova i da je svakog dana, kako sam dodaje, sve više građana koji žele da im pristupe.

Inače, Dušan Savić je Prokupčanima, ali i široj javnosti poznat i kao takmičar u bodibildingu i benč-presu, gde je višestruki državni šampion, a ujedno je i licencirani fitnes trener.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.