Evergrin veče u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evergrin veče u Prokuplju

Jedan od koncerata koji prokupačka publika sa velikim nestrpljenjem očekuje pred kraj godine, a koji ih vraća u „stara bolja vremena“, Veče evergrin muzike zakazan je za večeras od 19 sati u sali Doma kulture. Cena karte je 250 dinara.

Tradicionalna manifestacija posvećena evergrin muzici održava se 13. put za redom, pod simboličnim nazivom „Godine prolaze kao tren“.

Nastupiće najpoznatiji izvođači koji se bave muzikom iz Prokuplja i okoline. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Među njima biće i onih koji su se već na neki način afirmisali i imali nastupe u raznim TV emisijama i takmičenjima - kažu organizatori u Domu kulture.

Dodaju i da će koncert sadržajno biti veoma bogat, biće solo i duetskih pesama, a nastupiće i veterani i oni najmlađi uz pratnju orkestra Doma kulture.

Sviraće se i pevati muzika iz pedesetih, šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina, a koncert je planiran da traje duže od 2 sata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.