Državni službenici se voze po jugu Srbije autom Vlade sa isteklom registracijom

Izvor: JužneVesti.com, 19.Mar.2024, 13:44

Državni službenici se voze po jugu Srbije autom Vlade sa isteklom registracijom

Državni službenici koji su tokom prethodne nedelje boravili u Prokuplju, dovezli su se sa dva Vladina automobila marke “volkswagen arteon" beogradskih tablica od kojih je jedan bio sa isteklom registracijom. Iz Vlade nema odgovora na postavljena pitanja, ali nezvanično saznajemo da su u pitanju osobe iz protokola predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Od dva automobila Vlade Srbije koji su bili parkirani u centru Prokuplja, na jednom je uredno stajala registraciona nalepnica na kojoj se vidi da je registrovan do 26. februara 2025, dok je drugo vozilo imalo nalepnicu sa isteklom registracijom od nekih 20-ak dana koja je važila do 26. februara 2024.Registrovani automobil Vlade Srbije i juće viđen u...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.