Biznismen tvrdi da je bio otet

Izvor: Blic, 20.Jul.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznismen tvrdi da je bio otet

Privrednik iz Prokuplja Radivoje Atanacković izjavio je danas da su ga nepoznati ljudi kidnapovali u prostorijama firme RIS, čiji je vlasnik i da su mu pretili oružjem ipotom bacili u napušteni kamenolom nadomak Prokuplja.

Atanacković je rekao Beti da su u ponedeljak popodne dvojica nepoznatih upala u njegovu kancelariju, gurnuli mu cev pištolja u usta uz uvrede, udarce i reči - "E sad si gotov" uvezali ga izolir trakom i ugurali u njihov auto.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odsekao sebi dva prsta

Radivoje Atanacković poznat je javnosti od prošle godine, kada je odsekao sebi dva prsta na levoj ruci, u znak protesta zbog sudskih odluka u sporu koji vodi protiv osiguravajuće kuće Dunav.

"Mislio sam da će me ubiti i bio sam iznenađen da su posle više sati koliko sam proveo vezan u kolima odlučili da me izbace u stari napušteni kamenolom", rekao je Atanacković.

On je još rekao da su mu otmičari za zglobove privezali i ručnu bombu, kao i da je satima nakon toga puzao do auto-puta gde mu je pomogao jedan vozač i pozvao policiju.

Prokupačka policija danas o ovom događaju nije davala zvanična saopštenja, a istražni sudija Višeg suda u Prokuplju Ivica Rakić rekao je Beti da je istraga u toku i da se ispituju sve okolnosti ovog događaja.

Takođe je dodao da u cilju istrage o ovom događaju do daljeg neće biti objavljivani detalji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.