Vulin u Boljetinu

Izvor: Akter, 22.Sep.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u Boljetinu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin naglasio je, obilazeći danas selo Boljetin pogođeno poplavama, da su centri za socijalani rad obišli decu iz hraniteljskih porodica i socijalo ugrožene

Napravili smo procenu štete i sve što je potrebno da se pomogne našim korisnicima i mi to već radimo, rekao je Vulin koji je zajedno sa ministrom odbrane Bratislavom Gašićem obišao radove na otklanjanju posledica poplave >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u selu Boljetin, kod Donjeg Milanovca.

Priključili smo se, rekao je Vulin, konvoju humanitarne pomoći koji je pokrenulo ministarstvo odbrane i dali smo svoj doprinos a danas smo "kao i svaki dan ovde da vidimo šta je potrebno".
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Vulin apelovao za pomoć poplavljenima

Izvor: Press, 23.Sep.2014, 13:20

Ministar Aleksandar Vulin apelovao je danas na sve da, bez obzira koliko im je teško, shvate da je ljudima u poplavljenim područjima još teže i da pomognu koliko mogu. . "Evidentno je da postoji neka vrsta zamora ili navike...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.